Εκδήλωση Περιφέρειας Αττικής – Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για την προστασία των ζώων
Κοινωνία

Εκδήλωση Περιφέρειας Αττικής – Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για την προστασία των ζώων

Εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία των ζώων διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία αύριο, Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, στάση μετρό «Εθνική Άμυνα»).

Επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης θα είναι η Ελληνική Αστυνομία και στο πλαίσιο αυτό, θα βραβευθούν αστυνομικοί υπάλληλοι που επέδειξαν, με πράξεις και πρωτοβουλίες τους, ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα ζώα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σε μήνυμα του με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να θυμηθούμε όλοι μας ότι η αγάπη και ο σεβασμός προς τα ζώα είναι δείγμα παιδείας και πολιτισμού. Τα ζώα δεν έχουν φωνή. Το βάρος της ευθύνης πέφτει στον άνθρωπο. Στην εποχή μας, όπου το φυσικό περιβάλλον απειλείται πολύ συχνά από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους, σε επίπεδο Δήμων, Περιφερειών, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, για το θέμα του σεβασμού προς τα ζώα, του σεβασμού προς τη ζωή. Και αυτό μπορεί να γίνει με εκδηλώσεις όπως η παρούσα, με ενημερωτικές δράσεις, αλλά και μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και ενεργειών προς την κατεύθυνση αυτή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet