Ενισχύεται η Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» – Προστέθηκε ακόμη ένας σύγχρονος συρμός και… ετοιμάζεται κι άλλος
Φωτό: stasy.gr
Κοινωνία

Ενισχύεται η Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» – Προστέθηκε ακόμη ένας σύγχρονος συρμός και… ετοιμάζεται κι άλλος

Ενισχύεται ακόμη το μεταφορικό έργο της Γραμμής 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά», καθώς η ΣΤΑ.ΣΥ. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) δρομολογεί σε αυτή έναν ακόμη συρμό, ο οποίος προέρχεται από τις Γραμμές 2 & 3.

Έτσι, πλέον στη Γραμμή 1 θα έχουμε τρεις συρμούς πρώτης γενιάς των Γραμμών 2 & 3 που θα κινούνται καθημερινά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής (από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα), συμπληρωματικά στον υπάρχοντα στόλο. 

Ήδη, από τον περασμένο Νοέμβριο, όπως σημειώνει η ΣΤΑ.ΣΥ., οπότε και δρομολογήθηκε στο δίκτυο Πειραιάς – Κηφισιά ο πρώτος συρμός, μέχρι και τη χθεσινή (1/2) προσθήκη του τρίτου κατά σειρά συρμού, η συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου και την τήρηση των χρονο-αποαστάσεων κρίνεται καθοριστική.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στους άμεσους σχεδιασμούς της εταιρείας εντάσσεται η προσθήκη στον στόλο της Γραμμής 1 ενός ακόμη συρμού πρώτης γενιάς των Γραμμών 2 και 3, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαγωνιστική διαδικασία του έργου για την αναβάθμιση 14 συρμών της Γραμμής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet