Επίσκεψη Γ. Πατούλη σε έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Κοινωνία

Επίσκεψη Γ. Πατούλη σε έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Για την πορεία υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννου Ρέντη.

Τα έργα αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση και ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Πλάτωνα», προϋπολογισμού 800 χιλιάδων ευρώ και στην ανάπλαση τμήματος του καταργημένου νεκροταφείου Νεαπόλεως Νίκαιας και παρακείμενου αλσυλλίου, συνολικού προϋπολογισμού 848 χιλιάδων ευρώ. Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Ιωακειμίδης, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Λ. Χατζηπαυλίδης, οι αντιδήμαρχοι Γ. Μπακατσέλος, Η. Βακαλάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

Τα οφέλη από την υλοποίηση των έργων, όπως επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, είναι σημαντικά τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και στην αστική αναβάθμιση και την ανάπτυξη χώρων αναψυχής, άθλησης και πρασίνου.

Η περιφερειακή αρχή αναφέρει ότι ο δήμαρχος Γ. Ιωακειμίδης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη και τα στελέχη της Περιφέρειας για τη συμβολή τους στην αναβάθμιση των συγκεκριμένων περιοχών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του Δήμου και αθλητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet