Επίσκεψη περιφερειάρχη Αττικής στον νέο εξεταστικό χώρο των υποψηφίων δικυκλιστών στον Βόρειο Τομέα
Κοινωνία

Επίσκεψη περιφερειάρχη Αττικής στον νέο εξεταστικό χώρο των υποψηφίων δικυκλιστών στον Βόρειο Τομέα

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισκέφτηκε πρόσφατα το νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο διεξαγωγής των πρακτικών εξετάσεων για τους υποψήφιους δικυκλιστές στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής προς τους πολίτες, οι πρακτικές εξετάσεις των δικύκλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΒΤΑ μεταφέρθηκαν από τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ. Ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα, με την ολοκλήρωση της περίφραξης, την τοποθέτηση στεγάστρων και την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

«Αποτελεί υποχρέωσή μας η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων. Για τον λόγο αυτόν κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε ένα νέο εξεταστικό χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε κατάλληλα, επιτυγχάνοντας την αποσυμφόρηση των εξετάσεων στον Χολαργό. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται εύρυθμα και με ασφάλεια στον χώρο του ΟΑΚΑ, τόσο για τους υποψηφίους δικυκλιστές όσο για τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές», δήλωσε ο περιφερειάρχης.  

Τον κ. Πατούλη ξενάγησε στον χώρο η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία τόνισε: «Ανταποκριθήκαμε σε ένα πάγιο αίτημα που έχει να κάνει με την ομαλή και ασφαλή διαδικασία των εξετάσεων των δικυκλιστών και εργαστήκαμε μεθοδικά για την υλοποίησή του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet