Επίσκεψη Ρένας Δούρου στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»
Κοινωνία

Επίσκεψη Ρένας Δούρου στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»

«Η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας είναι καθήκον όλων όσοι έχουν την ευθύνη άσκησης διοίκησης, ειδικά στη σημερινή, οδυνηρή για την κοινωνία, συγκυρία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής. Για τον λόγο αυτό, όπως σημειώνει, κλιμάκιο στελεχών της βρέθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο «Μεταξά», όπου «η Δύναμη Ζωής, ως διοίκηση, διασφάλισε την κτηριακή του ανακαίνιση και την ενίσχυσή του με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό».

Το κλιμάκιο, που αποτελούσαν η επικεφαλής της παράταξης, Ρένα Δούρου, και ο τέως αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Χαρ. Τουμπέκη, τη διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Αικ. Μανούσου, τον διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας, Παν. Τσανέ, τον διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας, Ι. Κούρλα, τη διευθύντρια PetCT, Λ. Ιορδανίδου, καθώς και με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, Θ. Κατσίκαρο.

Τα στελέχη της παράταξης συζήτησαν «τις σοβαρές εκκρεμότητες και τις ανάγκες για άμεσες και αποτελεσματικές δράσεις από τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής», όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Η αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι διακοσμητική αλλά καθοριστική. Γιατί η υγεία των συμπολιτών μας είναι πάνω από όλα, ένα καθολικό δικαίωμα χωρίς διακρίσεις» δήλωσε η κ. Δούρου, μετά από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο.

Η παράταξη υπενθυμίζει ότι η διοίκηση της Δύναμης Ζωής, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης όλων των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής, διασφάλισε τον εξοπλισμό του νοσοκομείου «Μεταξά» με μηχάνημα κυκλοτρονίου, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ και μονάδα παραγωγής οξυγόνου, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, καθώς και τη χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου, προϋπολογισμού 2.480.000 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet