Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο «Αττικό» Νοσοκομείο
Κοινωνία

Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο «Αττικό» Νοσοκομείο

«Το ενδιαφέρον της Δύναμης Ζωής για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους ανθρώπους του δεν είναι συγκυριακό, δεν περιορίζεται στη θητεία μιας διοίκησης. Είναι διαρκές και συστηματικό. Για αυτό και σήμερα η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε, για δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της εγκατάστασης και της λειτουργίας σειράς κρίσιμων μηχανημάτων για την υγεία των πολιτών», όπως αναφέρει η παράταξη με Δύναμη Ζωής, με επικεφαλής την τέως περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Δύναμη Ζωής σημειώνει τα εξής:

Το Αττικό Νοσοκομείο είναι μια σημαντική δημόσια δομή Yγείας στη Δυτική Αθήνα, και αυτός είναι ο λόγος που κατά καιρούς στοχοποιείται από εκείνους, όπως η κυβέρνηση και η Ν.Δ., που θέλουν να απαξιώσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας προς όφελος του ιδιωτικού τομέα. Η Δύναμη Ζωής ήταν, είναι και θα είναι ανάχωμα στα σχέδια αυτά.

Έτσι, σήμερα (27/1), η Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο, τον αναπληρωτή διοικητή, Γιώργο Κοσμίδη, τη διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ελένη Πισιμίση, τον διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας, Ναγκίμπ Σαμς, τον προϊστάμενο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Μιχάλη Κούρτογλου και την υποδιεύθυντρια Οικονομικών, Νεκταρία Καλκαντέρα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet