Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο νοσηλευτικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού» για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή
Κοινωνία

Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο νοσηλευτικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού» για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών, την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μετέφερε το μήνυμα «τα χειροκροτήματα και μία μέρα αναγνώρισης δεν είναι αρκετά για εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλό αγώνα».

Ειδικότερα, η κ. Δούρου προχώρησε στην εξής δήλωσε αφού κατέφθασε στο Νοσοκομείο:

Διπλό «ευχαριστούμε», διπλή ευγνωμοσύνη, σήμερα, στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ειδικά στις τωρινές συνθήκες της πανδημίας, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για τους ανθρώπους μας. Νοσηλεύουν, βοηθούν, στηρίζουν, ανακουφίζουν. Γίνονται το αποκούμπι και η απαντοχή των μοναχικών ασθενών του ιού, το χέρι στο μέτωπο, η ανθρώπινη παρουσία στη μοναξιά του θαλάμου.

Και φυσικά μία μέρα αναγνώρισης του έργου των νοσηλευτριών και των νοσηλευτών, δεν είναι αρκετή. Γιατί τον καλό αγώνα τον δίνουν κάθε μέρα, κάτω από δύσκολες συνθήκες, τις οποίες επιδεινώνει η αδιαφορία μιας κυβέρνησης που στην αρχή της πανδημίας τους χειροκροτούσε και σήμερα, όταν δεν τους απαξιώνει, τους διώκει. Είμαστε στο πλευρό τους και σήμερα και όλες τις μέρες.

Σας ευχαριστούμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet