Επίσκεψη της Ρένας Δούρου σε έργα της Δύναμης Ζωής στην Καισαριανή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου σε έργα της Δύναμης Ζωής στην Καισαριανή

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο είχε σήμερα (30/9) η Ρένα Δούρου στο δημαρχείο της πόλης, μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους Σπ. Αγγέλη και Ελ. Βασιλοπούλου, την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής Άννα Παραγυιού, καθώς και τον εκπρόσωπο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέλιο Παππά.

Η περιφερειακή παράταξη αναφέρει ότι «στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εξέλιξη των έργων υποδομής που χρηματοδότησε η διοίκηση της Δύναμης Ζωής καθώς και τα ενεργειακά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μόνοι τους οι Δήμοι, χωρίς την ουσιαστική στήριξη της κυβέρνησης».

Η περιφερειακή παράταξη σημειώνει, επίσης, ότι «ακολούθως επισκέφθηκαν ένα από τα σημαντικά έργα υποδομής της διοίκησης της Δύναμης Ζωής, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, προϋπολογισμού 2.020.200 ευρώ. Ενημερώθηκαν παράλληλα για την εξέλιξη του κρίσιμου έργου της ολοκλήρωσης οριστικού Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων του Δήμου (προϋπολογισμού 3.250.000 ευρώ) καθώς για την πορεία της ενίσχυσης του αντιπλημμυρικού του Δικτύου Ομβρίων, στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, προϋπολογισμού 625.797 ευρώ».

Μετά από τη επίσκεψη, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου σχολίασε:

«Η σημερινή μας επίσκεψη στα έργα της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στον Δήμο Καισαριανής στέλνει ένα διπλό μήνυμα.

Πρώτον, ότι η Δύναμη Ζωής παραμένει στο πλευρό των δημάρχων και των τοπικών κοινωνιών, παρακολουθώντας την εξέλιξη των κρίσιμων έργων υποδομής.

Δεύτερον, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία των σωρευμένων κρίσεων, ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα, επιλέγουμε να δώσουμε μαζί τις μάχες, με αίσθηση ευθύνης και αλληλεγγύης. Η κυβέρνηση και η σημερινή περιφερειακή αρχή, έχουν κάνει τις επιλογές τους σε βάρος των Δήμων και των πολιτών. Οι τοπικές κοινωνίες βρίσκονται μόνες, αβοήθητες απέναντι στην ενεργειακή κρίση και το φάσμα της ενεργειακής φτώχειας. Οι Δήμοι καλούνται να αντιμετωπίζουν μόνοι την εκτίναξη των εξόδων τους που υπονομεύουν τη λειτουργία των σχολείων, των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης και άλλων δομών. Την ίδια ώρα απειλούνται έργα υποδομής. Η Δύναμη Ζωής στο Περιφερειακό Συμβούλιο συνεχίζει να δίνει τον αγώνα για Τοπική Αυτοδιοίκηση αρωγό των πολιτών, παράγοντα κοινωνικής συνοχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet