Επιμένει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Μπόρες χιονιού ιδιαίτερα στα ορεινά της Αττικής
Φωτογραφία: Δήμος Κηφισιάς/FB
Κοινωνία

Επιμένει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Μπόρες χιονιού ιδιαίτερα στα ορεινά της Αττικής

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι εδώ και συνεχίζει να επιμένει! Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στην Αττική η ημέρα θα ξεκινήσει με μπόρες χιονιού, πιο έντονες στα ορεινά και βορειοδυτικά. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ορεινό κομμάτι του Νομού, ενώ το βράδυ αναμένονται νέες μπόρες χιονιού ασθενούς έως και μέτριας έντασης. Ο άκρως χειμωνιάτικος καιρός και η παγωνιά θα διατηρηθεί μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας, με μια μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ωστόσο μέχρι και τα μέσα του μήνα υπάρχουν ενδείξεις για νέα κύματα κρύου που θα επισκεφτούν τη χώρα μας.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες έως το μεσημέρι, κυρίως στα βόρεια τμήματα του Νομού, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική, σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Με στοιχεία από reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet