Επιμένουν οι αρνητικές επιδόσεις στην Αττική – Στα 88 τα κρούσματα στον Βόρειο Τομέα
pexels.com
Κοινωνία

Επιμένουν οι αρνητικές επιδόσεις στην Αττική – Στα 88 τα κρούσματα στον Βόρειο Τομέα

Ανησυχίας συνέχεια στην Αττική για την πανδημία, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφονται 606 μολύνσεις από τις συνολικά 1.151 στο σύνολο της χώρας.

Μετά τον Κεντρικό Τομέα, όπου είχαμε 209 κρούσματα, αρνητική είναι η εικόνα και στον Βόρειο Τομέα, με 88 μολύνσεις. Ακολουθούν ο Δυτικός Τομέας με 77 κρούσματα, ο Πειραιάς με 71, ο Νότιος Τομέας με 65, η Ανατολική Αττική με 63 και η Δυτική Αττική με 33.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες ανακυκλώνεται η πληροφορία για πιθανή απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο εντός των ορίων της Αττικής, σε μία προσπάθεια να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την ανακοπή της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας, ώστε να αποφευχθεί ένα ακόμη σκληρότερο απαγορευτικό.

Πολιτεία και επιστήμονες εξετάζουν τα δεδομένα καθημερινά και την Παρασκευή αναμένεται η εισήγηση των λοιμωξιολόγων η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις από πλευράς κυβέρνησης.

Η λύση της απαγόρευσης μετακίνησης από δήμο σε δήμο προκρίνεται από ορισμένες πλευρές λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Αττικής, κάτι που έχουν επισημαίνει πολλοί ειδικοί, φοβούμενοι ότι μία πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 ίσως προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα επιλύσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet