Ευχές και κάλαντα στο γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη
Κοινωνία

Ευχές και κάλαντα στο γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Με γιορτινές μελωδίες, παιδικές φωνές και κάλαντα Χριστουγέννων γέμισε σήμερα (24/12) το γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη. Την έναρξη έκαναν η Παγκρήτια Ένωση, ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου και το Σωματείο ΑμεΑ Παναγία Ευαγγελίστρια.

Ο περιφερειάρχης αντάλλαξε θερμές ευχές με τον πρόεδρο της Παγκρητίου, Γ. Μαριδάκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αγ. Δημητρίου και μέλους του της Παγκρήτιου, Σ. Μαμαλάκη. Στη συνέχεια, μέλη του Συλλόγου Κρητών Αγ. Δημητρίου με παραδοσιακές ενδυμασίες και μουσικά όργανα έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν κρητικούς χορούς. Ο κ. Μαριδάκης και ο κ. Μαμαλάκης ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη για τη στήριξη που παρέχει στον πολιτισμό και στους ανθρώπους που ασχολούνται με την παράδοση. Επίσης ευχήθηκαν, από τη στιγμή που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, η Περιφέρεια να ηγηθεί πολιτιστικών σειράς εκδηλώσεων που θα έχουν στο επίκεντρο τους την παράδοση και την ιστορία του τόπου. Ακολουθώντας την παράδοση ευχήθηκαν στον περιφερειάρχη και με κρητικές μαντινάδες. «Ευχές θα βγω να τραγουδώ στην κοινωνία ούλη γι’ αυτό και ήρθα να τις πω στον Γιώργο τον Πατούλη», «Χατίρι θα χει να βάστα η Περιφέρεια ούλη, που τσοι χεις όλους έγνοια σου Γεώργιε Πατούλη».

Ο Γ. Πατούλης από την πλευρά του ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και συνεχάρη τα νέα παιδιά που ασχολούνται με την παράδοση και συμβάλλουν στη διάδοσή της.

«Ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Αττική που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα που αξίζουμε. Σας αξίζουν πολλά μπράβο καθώς αποτελείται τους θεματοφύλακες της παράδοσης μας. Χρόνια πολλά σε όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης δέχθηκε ευχές και άκουσε τα κάλαντα από Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ Παναγία Ευαγγελίστρια. Τα παιδιά συνόδευε ο πρόεδρος του Σωματείου, Δ. Στεφανίδης και η μουσική παιδαγωγός Ε. Πασούδη. Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στα παιδιά και τους συνοδούς χρόνια πολλά και επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής με χρηματοδοτικά προγράμματα και πρωτοβουλίες υλοποιεί δράσεις που έχουν στο επίκεντρό τους συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά η άλλα προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet