Ζητήματα πρόληψης υγείας και υποδομών «επί τάπητος» στη συνάντηση Γ. Πατούλη με δήμαρχο Φοινικαίων Β. Ηπείρου
Κοινωνία

Ζητήματα πρόληψης υγείας και υποδομών «επί τάπητος» στη συνάντηση Γ. Πατούλη με δήμαρχο Φοινικαίων Β. Ηπείρου

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, είχε πρόσφατα συνάντηση γνωριμίας με τον δήμαρχο Φοινικαίων Β. Ηπείρου, Χρηστάκη Κίτσιο.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική και εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος, Ανδρέας Κούρτης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φοινικαίων Β. Ηπείρου, Χρήστος Γεωργάκης, καθώς και ο Θεοφάνης Καλυβιώτης, μέλος της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Αττικής και διοικητικός διευθυντής Τομέα Υγείας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, βρέθηκαν ζητήματα τα οποία αφορούν στους τομείς υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, υποδομών, ανάπτυξης καθώς και πολιτισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε θέματα που αφορούν στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, καθώς ο Δήμος Φοινικαίων αριθμεί περίπου 60 ελληνικά χωριά.

Ο κ. Πατούλης διατύπωσε τη πρόθεσή του να συμβάλει, τόσο ως περιφερειάρχης Αττικής, όσο και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), σε ζητήματα πρόληψης, εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

«Θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην αναπτυξιακή και διοικητική ενίσχυση του Δήμου Φοινικαίων και θα στηρίξουμε τη προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και υπογράμμισε ότι η βούλησή του να βρίσκεται στο πλευρό των ομογενών της Β. Ηπείρου έχει εκφραστεί έμπρακτα και με τη συνεργασία που έχει αναπτύξει σε επίπεδο Περιφέρειας Αττικής με τον κ. Κούρτη τον οποίο έχει ορίσει ως εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Κίτσιος και συνολικά τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη Αττικής, καθώς είναι πάντα στο πλευρό τους και μάλιστα με «πράξεις και όχι μόνο λόγια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κίτσιος απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πατούλη να επισκεφθεί τον Δήμο Φοινικαίων. Ο περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε τον δήμαρχο και επεσήμανε ότι θα ήταν χαρά του να επισκεφθεί την περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet