Η κακοκαιρία «Ελπίς» σαρώνει και την Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Ελληνική Αστυνομία/FB
Κοινωνία

Η κακοκαιρία «Ελπίς» σαρώνει και την Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Tο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίς»… χτυπά από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου και την Αττική, ενώ έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα από τις βραδινές ώρες σε Εύβοια, Θεσσαλία, Βοιωτία, αλλά και τα νησιά και την Κρήτη, με τις συγκεκριμένες περιοχές να είναι αντιμέτωπες με το χιόνι, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις έχει αποκλείσει δρόμους και ορεινούς -κυρίως- οικισμούς.

Στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας η χιονόπτωση άρχισε μετά τις 8 το πρωί και ήδη σε πολλές περιοχές το έχει στρώσει, ενώ και η θερμοκρασία βρίσκεται στους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Η Εθνικής Οδός έκλεισε από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στην Κηφισιά και η κυκλοφορία διεξάγεται παραπλεύρως, ενώ η Εθνική είναι κλειστή για τα φορτηγά. Κλειστή από χθες και η Λεωφόρος Πάρνηθας στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω. Σύμφωνα με την Τροχαία σε όλους του άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Σύμφωνα με τις κάρτες που παρουσίασε το MEGA η κακοκαιρία Ελπίς θα πλήξει κυρίως τα βόρεια τμήματα της Περιφέρειας με την Πεντέλη τη Δροσιά και τον Άγιο Στέφανο, όπου ήδη έχει χιονίσει, να αναμένεται να δεχθούν τον μεγαλύτερο όγκο χιονιού. Αλλά και τα προάστια όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι και η Αγία Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με το χιόνι.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet