Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής εμμένει στην απόσυρση του ν/σ για την Παιδεία
902.gr
Κοινωνία

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής εμμένει στην απόσυρση του ν/σ για την Παιδεία

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής εκφράζει την αντίθεσή της στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που φέρνει για ψήφιση η κυβέρνηση της Ν.Δ. «Πρόκειται για ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο που στέκεται απέναντι στις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών, που αποτελεί ακόμα ένα καρφί στο σώμα της πολύπαθης Παιδείας μας» τονίζει η Ομοσπονδία, για να προσθέσει:

«Αυτό το νομοσχέδιο έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η συντριπτική πλειοψηφία των συλλογικών οργάνων, Ενώσεις και Σύλλογοι Γονέων, Σωματεία Εκπαιδευτικών και μαθητές, εξέδωσαν ανακοινώσεις, διοργάνωσαν μαζικά συλλαλητήρια, με αίτημα να μην κατατεθεί αυτό το νομοσχέδιο. Παρά τις αντιδράσεις όμως, η κυβέρνηση το φέρνει για ψήφιση στην Βουλή, αγνοώντας για μία ακόμα φορά τις θέσεις του γονεϊκού κινήματος».

«Έστω και αυτή, την ύστατη ώρα, απαιτούμε από την κυβέρνηση να το πάρει πίσω. Να μην ψηφιστεί από τη Βουλή» σημειώνει η Ομοσπονδία και ταυτόχρονα καλεί τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να συμμετάσχουν μαζικά στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 7μ.μ., στα Προπύλαια και ακολούθως στην πορεία προς τη Βουλή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet