Η πανδημία, τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και η ανάπτυξη κοινών δράσεων στο επίκεντρο συνάντησης Γ. Πατούλη και Φ. Σπανού
Κοινωνία

Η πανδημία, τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και η ανάπτυξη κοινών δράσεων στο επίκεντρο συνάντησης Γ. Πατούλη και Φ. Σπανού

Τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο του κορωνοϊού Covid-19, η διαχείριση έκτακτων καιρικών φαινομένων, η αντιμετώπιση καταστροφών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού, καθώς και θέματα μεταρρυθμίσεων και ανασυγκρότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β’ Βαθμού, βρέθηκαν σήμερα (15/1) στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φ. Σπανού, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας και ανάπτυξη κοινών δράσεων σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Συνεργαζόμαστε στενά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για θέματα όπως η ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και η προστασία της ζωής και της περιουσίας τους από φυσικές καταστροφές. Με το συνάδελφο Φ. Σπανό έχουμε μια αγαστή συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί, προκειμένου να αναπτύξουμε κοινές δράσεις και προγράμματα που θα έχουν στο επίκεντρό τους πρωτοβουλίες και πρακτικές εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet