Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ τιμούν τους εθελοντές το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Θεσμικοί Φορείς

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ τιμούν τους εθελοντές το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Με αφορμή τoν πρόσφατο εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 9 το βράδυ, διοργανώνουν ειδική εκδήλωση, η οποία θα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές που υπηρετούν τους τομείς του πολιτισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), θα ανοίξει με χαιρετισμό του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ο οποίος στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβεύσει πολιτιστικούς συλλόγους της Αττικής για τη συμβολή τους, στην ανάδειξη και προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού Ε. Μπαρμπαγιάννη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικά:

«Τιμούμε τους ανθρώπους που δίνουν υπόσταση στην έννοια της άδολης προσφοράς. Στο πρόσωπό τους αναγνωρίζουμε μεγαλείο ψυχής αλλά και το κίνητρο να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να κάνουμε την κοινωνία μας καλύτερη. Πιο ανθρώπινη, πιο ευαίσθητη. Θα είμαστε όλοι εκεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet