Η Περιφέρεια Αττικής «τρέχει» για το «8ο NFL Athens»
Κοινωνία

Η Περιφέρεια Αττικής «τρέχει» για το «8ο NFL Athens»

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου του «8ου No Finish Line Athens», που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο  κοινωνικοαθλητικό γεγονός με το σπουδαίο φιλανθρωπικό αποτύπωμα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού και Παιδείας Ιωάννη Βρούτση και με την παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλλογιάννη, Παιδείας Ε. Πρεζεράκου και Αθλητισμού & Ολυμπιακού Ιδεώδους Β. Μιλλούση ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές το φετινό ρεκόρ συμμετοχών με 10.000 εγγραφές αλλά και ο στόχος των 100.000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε κάποιες χιλιάδες ευρώ για να υλοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή είναι ΑμεΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός γραμματέας του NFL Γιάννης Νικολάου, δίνοντας το λόγο στην αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη την ευχαρίστησε για τη διαχρονική συμβολή της στο θεσμό αλλά και για τη φετινή κινητοποίηση που έκανε στα σχολεία του βορείου τομέα. «Ως Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια έχουμε αγκαλιάσει αυτό το μεγάλο κοινωνικό-αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός με τη σπουδαία φιλανθρωπική δράση και θα συνεχίσουμε. Πάμε όλοι μαζί να σπάσουμε τα ρεκόρ να γράψουμε χιλιόμετρα και να βοηθήσουμε χιλιάδες παιδιά», ανέφερε η Λ. Κεφαλογιάννη δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Νικολάου αλλά και στις «οικοδέσποινες» της διοργάνωσης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου του «Μαζί για το Παιδί» και Σοφία Κέδε του «No Finish Line Athens».

Η αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ασχολούμαι εδώ 15 χρόνια με τα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό για μένα που ανέλαβα αυτόν τον ρόλο στην Περιφέρεια. Χαίρομαι πολύ αυτός ο αγώνας έχει κίνηση με συνειδητότητα καθώς αυτό προσπαθώ να διδάξω και εγώ στα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια».

Από τη μεριά της, η αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ολυμπιακού Ιδεώδους Βασιλική Μιλλούση σημείωσε: «Από τη στιγμή που έγινα μαμά είμαι ακόμη περισσότερη ευαισθητοποιημένη σχετικά με τον αθλητισμό για τα παιδιά. Μέσα από τη δική σας ιδέα που έγινε πράξη θεωρώ πολύ σημαντικό που δίνουμε τη δυνατότητα σε παιδιά να τρέχουν για να προσφέρουν. Ο αθλητισμός είναι μια αγκαλιά. Τρέχεις όχι για να πάρεις μετάλλιο και εκεί πρέπει να σταθούμε».

Η εκκίνηση του 8ου NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ώρα 09:30 στην Αγορά του ΟΑΚΑ. Σκοπός όλων των συμμετεχόντων είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων του «Μαζί για το Παιδί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet