Η ΠΟΣΕΑ ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ για την παροχή υγειονομικού υλικού
Κοινωνία

Η ΠΟΣΕΑ ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ για την παροχή υγειονομικού υλικού

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), με επιστολή της, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για την προσφορά υγειονομικού υλικού το οποίο διατέθηκε στα μέλη της σε συνεργασία με τον ΕΔΣΝΑ.

Στην επιστολή επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η ΠΟΣΕΑ «εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στην Περιφέρεια Αττικής» και προσωπικά στο περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «πρωτοπόρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άνθρωπο της κοινωνικής δράσης και προσφοράς». Στη συνέχεια , αφού ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα χορηγίας υγειονομικού υλικού, προκειμένου να διανεμηθεί στους συλλόγους – μέλη της, τονίζει:

«Η γενναιόδωρη προσφορά σας, η πρώτη που έχει δεχτεί μέχρι τώρα η Ομοσπονδία μας, έδωσε τη δυνατότητα σε συλλόγους – μέλη της ΠΟΣΕΑ σε όλη τη χώρα, αλλά και σε συνεργαζόμενους με αυτήν φορείς, να διοργανώσουν μεγάλο αριθμό ασφαλών αιμοδοσιών την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας. Η μεγάλη σημασία της προσφοράς αυτής αποδεικνύεται από την επιτυχία των αιμοδοσιών αφού, πέρα από τη διάθεση προσφοράς των συμπολιτών, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το αίσθημα ασφάλειας που παρείχε και συνεχίζει να παρέχει η διάθεση του προστατευτικού υγειονομικού υλικού».

Την επιστολή υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος, Χ. Εμ. Πρωτόπαπας και η γ.γ. Ευαγ. Ιωαν. Κλούρα.

Ο κ. Πατούλης με αφορμή τη σχετική επιστολή επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής θα «συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στη θωράκιση της υγείας των εθελοντών, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά για να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στην πανανθρώπινη ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας».

Επιπλέον, αναφερόμενος στο σημαντικό έργο που επιτελούν, τονίζει ότι τόσο ως περιφερειάρχης Αττικής, όσο και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα συμβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να κινητοποιηθούν ακόμα περισσότεροι πολίτες ως εθελοντές αιμοδότες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αυτάρκεια της χώρας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα. Μάλιστα, ως ενδεικτικό παράδειγμα αναφέρει ότι με πρωτοβουλία του έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά τράπεζα αίματος στην Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet