Θ. Κατσιγιάννης: Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, η πρόσληψη συμβούλου για τα έργα
Intime.gr
Κοινωνία

Θ. Κατσιγιάννης: Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, η πρόσληψη συμβούλου για τα έργα

Στην ανακοίνωση της παράταξης Δύναμη Ζωής με τίτλο «Κουκουλώνει η διοίκηση Πατούλη τα golden boys της και τις χρυσές συμβουλές τους. Συνεχίζει τον διαγωνισμό για πρόσληψη συμβούλου, κόστους 1.6 εκατ.» απαντά ο αρμόδιος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Μητροπολιτικών Υποδομών, Χωρικού Σχεδιασμού και Τεχνικών Έργων Θ. Κατσιγιάννης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιγιάννης αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά η παράταξη Δύναμη Ζωής και η τέως περιφερειάρχης Αττικής επιχειρούν με ανακοίνωσή τους, να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο και να εμφανίσουν ως δήθεν σκάνδαλο, μια απόφαση που εξασφαλίζει στην Αττική πως θα μπορέσει να αξιοποιήσει την ευκαιρία να απορροφήσει πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, για έργα που θα ωφελήσουν την Αττική και τους κατοίκους της.

Για την παράταξη της τέως περιφερειάρχη αποτελεί “πολυτέλεια” και “goldenboy” η επιλογή συμβούλου στη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, ο οποίος θα ενισχύσει με την τεχνογνωσία του τις δυνατότητες μας να διεκδικήσουμε και να αξιοποιήσουμε πόρους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, για να εκτελέσουμε έργα που τόσο έχουν ανάγκη οι Δήμοι της Αττικής.

Για την παράταξη της κ. Δούρου είναι προτιμότερο να χαθούν τα χρήματα αυτά, αρκεί να μην πάρουμε έναν σύμβουλο και να μην κάνει η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής κανένα έργο, για να μην φανεί η δική της ανεπάρκεια κι ανικανότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet