Καιρός: Φθινοπωρινό «ποδαρικό» κάνει ο Σεπτέμβριος – Νέα επιδείνωση με καταιγίδες από απόψε
Φωτογραφία: Eurokinissi
Κοινωνία

Καιρός: Φθινοπωρινό «ποδαρικό» κάνει ο Σεπτέμβριος – Νέα επιδείνωση με καταιγίδες από απόψε

Ακρως φθινοπωρινό θα είναι το «ποδαρικό» που θα κάνει ο Σεπτέμβριος σήμερα, καθώς από το απόγευμα και μετά (και ιδίως το βράδυ) αναμένεται νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες! Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα από το βράδυ της Πέμπτης, από τα δυτικά και κατά πάσα πιθανότητα και στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία.

«Από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά της χώρας θα έχουμε έντονες συννεφιές και στα πολύ ορεινά τμήματα θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ όμως στα ΒΔ και τα βόρεια και στην κεντρική Μακεδονία θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού με δυνατές μπόρες και καταιγίδες» είπε ο γνωστός μετεωρολόγος. Ο Σάκης Αρναούτογλου, μάλιστα, έκανε λόγο για «μάχη» που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες ανάμεσα σε θερμές και πιο ψυχρές μάζες, σε νότια και βόρεια Ευρώπη.

H πρόγνωση για την Αττική

Στην Αττική, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή στοιχείων: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet