Καύσωνας – «Βράζει» η Αθήνα: Η θερμοκρασία στον Κηφισό έφτασε στους 94,2 βαθμούς – Τι κατέγραψε θερμικό drone
Κοινωνία

Καύσωνας – «Βράζει» η Αθήνα: Η θερμοκρασία στον Κηφισό έφτασε στους 94,2 βαθμούς – Τι κατέγραψε θερμικό drone

Δέος και κατάπληξη προκαλούν οι καταγραφές ενός θερμικού drone που «πέταξε» πάνω από την Αθήνα κατά τη διάρκεια του υψηλού καύσωνα, σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουλίου, «διαβάζοντας» θερμοκρασίες που φτάνουν στην πεζογέφυρα του Κηφισού έως και τους… 94,2 βαθμούς Κελσίου!

Συγκεκριμένα, η ομάδα Up Stories, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή drone Βασίλη Γαλανάκη, παρουσίασε ένα βίντεο με όλα όσα κατέγραψε θερμικό drone στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.

Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος, καθώς, αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα, οι ενδείξεις του drone «έδειξαν» θερμοκρασίες που έφτασαν και ξεπέρασαν τους 90 βαθμούς Κελσίου. Από τα πιο ενδιαφέρον σημεία των μετρήσεων είναι τα γνωστά πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό που τέτοιες μέρες κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες. Η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού αυτού κτηρίου έφτανε τους 80 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αληθινό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet