Κλιμάκιο ιατροφαρμακευτικής συνδρομής του ΙΣΑ στην Αλβανία με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής
Κοινωνία

Κλιμάκιο ιατροφαρμακευτικής συνδρομής του ΙΣΑ στην Αλβανία με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής

Την αποστολή της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών και ιατροφαρμακευτικής συνδρομής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Αλβανίας ζήτησε με εντολή του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενώ εξέφρασε τη ειλικρινή συμπαράστασή του προς τους πολίτες της Αλβανίας που δοκιμάζονται από την καταστροφή.

Το κλιμάκιο του ΙΣΑ που πρόκειται να αναχωρήσει τις επόμενες ώρες για την Αλβανία περιλαμβάνει δύο γενικούς ιατρούς, ορθοπεδικό, παθολόγο και νοσηλευτή και θα μεταφέρει με κινητή μονάδα φάρμακα και υγειονομικό υλικό που έχουν συγκεντρωθεί από την εθελοντική προσφορά των πολιτών της Αττικής στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ.

«Η σκέψη μας είναι κοντά στους συνανθρώπους της γειτονικής χώρας που χτυπήθηκαν από τον φονικό σεισμό» ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον γειτονικό  λαό που επλήγη, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό της Αλβανίας που δίνει μάχη για τη διάσωση των πολιτών μέσα από τα συντρίμμια, ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ότι «ο ΙΣΑ θα ενώσει τις δυνάμεις του, με τις υγειονομικές αρχές της περιοχής για να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet