Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής
Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στο θέατρο «ΛΑΜΠΕΤΗ»,η χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, για τους μικρούς της φίλους.

Η υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», του Ντίκενς, με θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία από την κ. Γιούλη Ηλιοπούλου, έστειλε το μήνυμα ότι η αγάπη, η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας. 

Το θέαμα συμπληρώθηκε με εφέ, με 3D animation και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές. Μετά το τέλος των παραστάσεων, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ευχαριστεί τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, καθώς και τα Καφεκοπτεία «Ο Βραζιλιάνος»,  για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου τόσο η παράσταση όσο και οι δωροεπιταγές από τα καταστήματα «ΠΛΑΙΣΙΟ» και τα γλυκίσματα που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά να είναι απολύτως δωρεάν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της παράστασης.

Πηγή: policenet.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet