Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής μεταβαίνει στη Βηρυτό η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ
Κοινωνία

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής μεταβαίνει στη Βηρυτό η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ

Με εισήγηση του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΙΣΑ, Γ. Πατούλη, η Ομάδα Άμεσης Δράσης πρόκειται να μεταβεί στη Βηρυτό για να συνδράμει στην υγειονομική κάλυψη των τραυματιών από τη φονική έκρηξη.

Η αποστολή πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής. Το κλιμάκιο, που αποτελείται από τους ιατρούς Π. Μπουρλίδη και Α. Ευσταθίου, θα μεταφέρει φάρμακα και υγειονομικό υλικό που έχουν συγκεντρωθεί από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε», του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας την αποστολή ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ τόνισε τα εξής:

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους πολίτες της Βηρυτού και ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις υγειονομικές αρχές της περιοχής για την περίθαλψη των τραυματιών και τη στήριξη των υγειονομικών δομών της χώρας. Η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ είναι πρόθυμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας σε όποιο μέρος του κόσμου έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet