Νέα σύσκεψη Γ. Πατούλη με αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένους συμβούλους για τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Νέα σύσκεψη Γ. Πατούλη με αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένους συμβούλους για τον κορωνοϊό

Ζητήματα που αφορούν στις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση των πολιτών και τις δράσεις της Περιφέρειας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης που είχε τη Δευτέρα 6/4 ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση των αντιπεριφειαρχών και όλων των αρμοδίων στελεχών σε ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση προβλημάτων που προκύπτουν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι το δυναμικό της Περιφέρειας, αιρετά και μόνιμα στελέχη, δίνουν καθημερινό αγώνα για να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε ότι απαιτείται να δοθεί βαρύτητα και σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εντατικοποίηση των ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην πάταξη του παραεμπορίου, στην πορεία υλοποίησης και επίβλεψης έργων, στη διενέργεια ασφαλτοστρώσεων και διαγραμμίσεων.

Επιπλέον, ο κ. Πατούλης, αφού ζήτησε την εντατικοποίηση των δράσεων για την επιθεώρηση και τον καθαρισμό ρεμάτων, έκανε ειδική μνεία στα ζητήματα που σχετίζονται με την υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης 2020 και στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας προκειμένου να διανέμονται περίπου 25.000 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή για την εθνική προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού και παράλληλα εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αιρετοί και μόνιμοι υπάλληλοι της Περιφέρειας εργαζόμαστε για έναν κοινό σκοπό, την ενίσχυση της ασφάλειας και τη θωράκισης της υγείας των πολιτών, καθώς και την εξασφάλιση της εξυπηρέτησης τους».

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, Γ. Σελίμης, ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για σειρά ζητημάτων και παρεμβάσεων που προγραμματίζονται με στόχο την καλύτερη διοικητική λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Σ. Αντωνάκου, Θ. Αυγερινός, Θ. Βαθιώτης, Β. Γιαννακόπουλος, Γ. Δημόπουλος, Ε. Δουνδουλάκη, Α. Λεωτσάκος, Β. Θεροδωρακοπούλου-Μπόγρη, Λ. Κεφαλογιάννη, Λ. Κοσμόπουλος, Β. Κόκκαλης, Μ. Κουρή, Δ. Νάνου, Ν. Πέππας και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ε. Κοσμίδη και Θ. Κατσιγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet