Να κλείσουν γυμναστήρια, σχολές χορού και αθλητικά κέντρα ζητεί ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Να κλείσουν γυμναστήρια, σχολές χορού και αθλητικά κέντρα ζητεί ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσής του, συνιστά για το επόμενο διάστημα των 14 ημερών να είναι κλειστά τα γυμναστήρια, οι σχολές χορού, τα αθλητικά κέντρα και τα γυμναστήρια.

Επιπλέον, προτείνει την αναστολή ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, τον περιορισμό στο ελάχιστο της λειτουργίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και των Κέντρων Αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι με προγενέστερη ανακοίνωση του περιφερειάρχη έχει ζητηθεί ο περιορισμός ή και η κατάργηση των επισκεπτηρίων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ακυρώνονται οι δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο»

Στο πλαίσιο αυτό ακυρώνονται και οι δράσεις του προγράμματος«Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο», που είχαν προγραμματιστεί από σήμερα 11/3/2020 έως 18/3/2020. Η υλοποίηση  του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6 έως 10 Απριλίου 2020, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία, δηλαδή από τις 9:00π.μ. έως τις 12.30μ.μ., στην Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) και στον Πειραιά (στην πλατεία Αλεξάνδρας).

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο κ. Πατούλης επισημαίνει:

«Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε είδους δράση που αφορά στον συνωστισμό πολιτών θα πρέπει να περιοριστεί δραστικά. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να προστατέψουμε την υγεία και τις ζωές μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet