Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού από γκράφιτι στα ηχοπετάσματα επί της Λεωφόρου Κηφισού
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού από γκράφιτι στα ηχοπετάσματα επί της Λεωφόρου Κηφισού

Στο πλαίσιο των ταυτόχρονων επεμβάσεων στις οποίες έχει προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής με στόχο τη συντήρηση και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και αισθητικής αναβάθμισης στα βανδαλισμένα φράγματα ήχου επί της Λεωφόρου Κηφισού.

Ειδικότερα, πραγματοποιούνται  εργασίες καθαρισμού όλων των κάθετων ηχοπετασμάτων έως και τρία μέτρα ύψος σε περίπου 2 χλμ. μήκος στην άνοδο και στην κάθοδο της Λ. Κηφισού, στο ύψος των Δήμων Μοσχάτου και Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Τα συγκεκριμένα έργα πραγματοποιούνται παράλληλα με το ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια σε όλη την Αττική, αλλά και τις παρεμβάσεις αναβάθμισης ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου καθώς και του εκσυγχρονισμού των φαναριών σηματοδότησης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει σχετικά:

«Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας, εργαζόμαστε καθημερινά για ένα άρτια συντηρημένο και ασφαλέστερο οδικό δίκτυο.

»Παράλληλα επενδύουμε στον εξωραϊσμό και στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Αττικής, ως ένδειξη σεβασμού στους πολίτες, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα καθαρότερο οδικό περιβάλλον.  

»Οι βανδαλισμοί δεν έχουν καμία θέση σε μία πολιτισμένη χώρα και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Θα επιμείνουμε με συνεχείς παρεμβάσεις σε όλη την Αττική, προκειμένου οι πολίτες να κινούνται σ΄ένα οδικό δίκτυο αντάξιο της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet