Οικολογική Συμμαχία: Σε 10 μέρες θα εφαρμοσθεί ο νόμος στο «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»
Κοινωνία

Οικολογική Συμμαχία: Σε 10 μέρες θα εφαρμοσθεί ο νόμος στο «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»

«Dura lex, sed lex… Η Περιφέρεια δεν μπορεί να παρανομεί» δήλωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, για να κλείσει τη διαδικασία ομόφωνης αποδοχής της πρότασης της Οικολογικής Συμμαχίας για την «άμεση εφαρμογή του νόμου, με την επιβολή του προβλεπόμενου προστίμου και την προβλεπόμενη αναστολή ή και ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Αττικό Ζωολογικό Πάρκο” από μέρους της περιφερειακής διοίκησης αττικής, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2020, όπως λέει η παράταξη.

Ως χρονικό διάστημα για την εκκίνηση των διαδικασιών εφαρμογής του νόμου προτάθηκε -και έγινε αποδεκτό- εκείνο των 10 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, η Οικολογική Συμμαχία θα χρησιμοποιήσει «κάθε πρόσφορο μέσο για την απόδοση δικαιοσύνης, με πρώτο εκείνο της προσφυγής στο Σώμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης», όπως τόνισε.  

Η παρέμβαση της Οικολογικής Συμμαχίας πλαισιώθηκε από «performance» στελεχών της περιφερειακής παράταξης και ακτιβιστών του Κινήματος για τα δικαιώματα των ζώων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet