Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Να αγωνισθούμε για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κοινωνία

Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Να αγωνισθούμε για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

«Ένα μήνα τώρα, τα παιδιά μας έχουν μείνει έξω από το φυσικό τους χώρο! Κλεισμένα σαν τα αγρίμια στο κλουβί! Άγνωστο πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και με τί όρους. Το έργο το έχουμε ξαναδεί και πέρυσι όταν τα σχολεία παρέμειναν κλειστά για 3 ολόκληρους μήνες. Τα περιβόητα τάμπλετ δεν έφτασαν ποτέ, οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες πέφτουν γιατί, όπως ισχυρίζεται το υπουργείο Παιδείας… μπαίνουν οι μαθητές για μάθημα… Χιλιάδες μαθητές αδυνατούν ή δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν το μάθημα γιατί δεν έχουν τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα και ίντερνετ. Τα κενά σε εκπαιδευτικούς και σε διδακτικές ώρες αμέτρητα. Η μέριμνα από το κράτος για τα σχολεία μηδενική. Η τηλεργασία, σε συνδυασμό με την τηλεκπαίδευση έχει γίνει άλυτος γρίφος. Πόσους υπολογιστές, πόσες κάμερες, τί ταχύτητες πρέπει να έχει μια οικογένεια;».

Τα παραπάνω σημειώνει η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής σε ανοιχτή επιστολή που έστειλε στους γονείς, για να προσθέσει:

«Μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και τις Ενώσεις μας να παλέψουμε να παρθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα και ουσιαστικά μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet