Ο Γ. Πατούλης στην έναρξη της επετειακής έκθεσης «Ελλάδα 1821-2021»
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στην έναρξη της επετειακής έκθεσης «Ελλάδα 1821-2021»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου στην επίσημη έναρξη της επετειακής έκθεσης «Ελλάδα 1821-2021», που πραγματοποιείται το τριήμερο 2, 3 και 4 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της καρδιάς του Μιαούλη από το Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας στο Ζάππειο και η απόδοση τιμών. Χρυσοί χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Περιφέρειες Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και  Θεσσαλίας.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν εκτός από τον περιφερειάρχη Αττικής, οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός,  Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, η βουλευτής Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Σαρωνικού Πέτρος  Φιλίππου, Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο εντεταλμένος σε θέματα Τουρισμού περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θ. Κουτσογιαννόπουλος, πρόεδροι μέλη και εκπρόσωποι λαογραφικών, παραδοσιακών, πολιτιστικών ομοσπονδιών και συλλόγων, καθώς και προσκεκλημένοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet