Πάνω από 45 δράσεις σχολικών έργων και μελετών χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής
Κοινωνία

Πάνω από 45 δράσεις σχολικών έργων και μελετών χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η διαδικασία μελέτης και κατασκευής του 11ου Δημοτικού και του 11ου Νηπιαγωγείου Αιγάλεω, του 1ου ΕΠΑ.Λ. και 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Αργυρούπολης, σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή.

Σήμερα (6/10) υπεγράφησαν στα γραφεία της Κτ.Υπ. Α.Ε. οι συμβάσεις ανάθεσης εκπόνησης μελετών προϋπολογισμού περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020. Συνολικά η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί πάνω από 45 δράσεις σχολικών έργων και μελετών με περισσότερα από 77 εκατ. ευρώ και έχουν ως δικαιούχο τις Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. Επιπλέον έχουν δοθεί για εξοπλισμό προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πάνω από 15 εκατ. ευρώ από το ΠΕΠ Αττικής.

Οι αποφάσεις υπεγράφησαν από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Κτ.Υπ. Α.Ε. Θ. Γιάνναρη, τους δημάρχους Αιγάλεω Γ. Γκίκα και Ελληνικού Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτο και εκπροσώπους των αναδόχων. Παρόντες στην υπογραφή ήταν επίσης ο πρόεδρος των Κτηριακών Υποδομών (Κτ.Υπ. Α.Ε) Τ. Κατσίπος, οι αντιπεριφερειάρχες Νότιου Τομέα Δ. Νάνου και Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο προϊστάμενος της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης, γενικός διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και ΕΣΔΙΤ Θ. Κυριαζόπουλος και υπηρεσιακά στελέχη.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για την ανέγερση των σχολικών μονάδων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet