Πανηγυρική πρώτη Δοξολογία της νέας χρονιάς στην Αττική
Κοινωνία

Πανηγυρική πρώτη Δοξολογία της νέας χρονιάς στην Αττική

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η καθιερωμένη πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Ο κ. Πατούλης, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, υποδέχθηκαν στην είσοδο της Μητρόπολης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Στη Δοξολογία, που πραγματοποιήθηκε με ευλαβική τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία, παραβρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ε. Συρίγος, εκπροσωπώντας τη βουλή, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μ. Καραμαλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλος, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μ. Βιδάλη και Χ. Αλεξανδράτος, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, θεσμικών φορέων και ξένων δογμάτων.

Αμέσως μετά τη Δοξολογία, ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε:

«Η φετινή Πρωτοχρονιά ας γίνει η αυγή μιας νέας εποχής, με υγεία, ασφάλεια, ευτυχία, σταθερότητα και ευδαιμονία για όλο τον κόσμο. Η νίκη της επιστήμης επί της πανδημίας μάς γεμίζει αισιοδοξία για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας και να απολαύσουμε και πάλι τις μικρές και μεγάλες χαρές της κάθε μέρας. Όλοι μαζί χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Καλή χρονιά!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet