Παραδόθηκε και επίσημα το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης στην Αίγινα
Κοινωνία

Παραδόθηκε και επίσημα το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης στην Αίγινα

Με την υπογραφή της διοικητικής πράξης παράδοσης-παραλαβής από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη και τον δήμαρχο Αίγινας, Γ. Ζορμπά, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, πρώην δημάρχων και αντιδημάρχων, παραδόθηκε και τυπικά σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης που συνδέει το νησί της Αίγινας μέσω της Σαλαμίνας με τον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, η παράδοση-παραλαβή πραγματοποιήθηκε στο παλαιό δημαρχείο της Αίγινας σε μια λιτή τελετή και με την εφαρμογή όλων των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας. Όπως επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη «Γιορτή του Νερού» στην οποία θα προσκληθούν να παραστούν όλοι όσοι συνέβαλλαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου.

Μεταξύ άλλων η περιφερειακή αρχή τονίζει ότι «το έργο είχε παραληφθεί πριν από δύο χρόνια σταματημένο και με πολλά προβλήματα στον σχεδιασμό του, καθώς, πέρα από τις δολιοφθορές που είχαν γίνει, δεν είχαν διευθετηθεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονταν με τη γραφειοκρατική διαδικασία ανάπτυξης -χωρομέτρησης των εγκαταστάσεων στη Σαλαμίνα και στην Αίγινα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet