Περιστατικά bullying από παρέα κοριτσιών σε σχολείο στα Βόρεια Προάστια
Κοινωνία

Περιστατικά bullying από παρέα κοριτσιών σε σχολείο στα Βόρεια Προάστια

Σε καταγγελία σοβαρών περιστατικών bullying σε σχολείο των Βορείων Προαστίων προχώρησαν γονείς οι οποίοι, μιλώντας στην κάμερα, ζήτησαν να παρέμβει άμεσα για το φαινόμενο τόσο η Πολιτεία όσο και η διεύθυνση του σχολείου. Γονιός ανέφερε ότι η κόρη του δέχεται καθημερινά απειλές και, μάλιστα, παρουσίασε σχετικό βίντεο με μία παρέα κοριτσιών που εκφοβίζει άλλους μαθητές με τη βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» είπε ο πατέρας στην κάμερα του Star και ανέφερε ότι πήγε στη διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, όμως η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία απάντηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και μία μητέρα, η οποία κατήγγειλε, επίσης, την παρέα των πέντε κοριτσιών που απειλεί τα παιδιά. «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στη γωνία του σχολείου να τα δείρουν», λέει η μητέρα.

Τέλος, μία ακόμη μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που έχει δεχθεί η κόρη της στο κινητό της. Σε μία συνομιλία που είχε η κόρη της με ένα από τα κορίτσια που κατηγορούνται για bullying φαίνεται ότι της γράφει το εξής: «Ξέρεις ποια είμαι εγώ, ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου».

Δείτε βίντεο

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet