Περιφέρεια Αττικής: Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων στις 30/9
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων στις 30/9

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την ΠΟΣΕΑ, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), τον Α.Ο. ΔΡΟΜΕΑΣ ΒΑΡΗΣ, τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον ΣΕΓΑΣ, διοργανώνει αύριο, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 15:00 και το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που είναι σε θέση και θα ήθελαν να προσφέρουν αυτό το υπέρτατο αγαθό της ζωής, το αίμα, να προσέλθουν, όπως το πράττουν πάντα, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που το χρειάζονται άμεσα. Η αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και είμαι υπερήφανος που όποτε έχουμε συμμετάσχει σε ανάλογη πρωτοβουλία, η συμμετοχή των συμπολιτών μας υπήρξε άμεση και μαζική. Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που είτε είναι, είτε θα γίνουν αύριο εθελοντές αιμοδότες και δεσμεύομαι ότι οι πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υγεία, την αγάπη και την ανθρωπιά θα συνεχίσουν να διοργανώνονται με αμείωτο ρυθμό από την Περιφέρεια Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet