Περιφέρεια Αττικής: Επτά αλήθειες για τον νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Επτά αλήθειες για τον νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων

«Επτά αλήθειες για το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων» αναφέρει η περιφερειακή αρχή, προκειμένου να «βάλει τα ζητήματα στην πραγματική τους διάσταση», όπως σημειώνει.

Μεταξύ άλλων η περιφερειακή αρχή σημειώνει ότι «από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής έχουν βάλει μπροστά την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την προώθηση της ανακύκλωσης και την εφαρμογή ενός φιλικού προς το περιβάλλον μοντέλου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων».

Ακόμη, η περιφερειακή αρχή υπογραμμίζει πως «στην προσπάθεια αυτή ανακατεύονται χυδαία ψέματα και στοχευμένες ανακρίβειες, ενώ αναδεικνύεται και η πρωτοφανής τους άγνοια για τα πραγματικά δεδομένα του ζητήματος. Τους ενοχλούν οι συγκρίσεις όσον αφορά την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα και για το λόγο αυτό, είτε λένε συνειδητά ψέματα, είτε προσπαθούν να μετατοπίσουν την κουβέντα για να μην τοποθετηθούν επί της ουσίας. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet