Περιφέρεια Αττικής: Κανένα πρόβλημα για τα σχολεία της Αττικής μετά τον σημερινό σεισμό ανοιχτά των Κυθήρων
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Κανένα πρόβλημα για τα σχολεία της Αττικής μετά τον σημερινό σεισμό ανοιχτά των Κυθήρων

Σε συνεχή επικοινωνία με τον δήμαρχο Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη, βρίσκεται ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για το αν υπάρχουν προβλήματα στο νησί, εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε το πρωί, ανοιχτά των Κυθήρων.

Με εντολή του περιφερειάρχη και υπό τον συντονισμό της αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, κλιμάκιο τεσσάρων μηχανικών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται στο νησί γιατί εκτελεί έργα στην περιοχή πραγματοποιεί αυτή την ώρα αυτοψίες σε όλα τα δημόσια κτήρια και στα σχολεία, για τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί από τον σεισμό.

Για την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και προκειμένου οι μηχανικοί να επιθεωρήσουν την κατάσταση των σχολικών κτηρίων, όλα τα σχολεία στα Κύθηρα θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Πατούλης από τον καθηγητή γεωδυναμικής Ευθύμιο Λέκκα ο σεισμός είχε μεγάλο εστιακό βάθος και δεν τίθεται το παραμικρό θέμα ασφάλειας για τα σχολεία της Αττικής. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet