Περιφέρεια Αττικής: Στη λάσπη του Γ. Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμάτων απαντάμε με έργο
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Στη λάσπη του Γ. Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμάτων απαντάμε με έργο

Στον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρό, ο οποίος έκανε λόγο για «ανύπαρκτο έργο και σχεδιασμό του Γ. Πατούλη στη διαχείριση των απορριμμάτων», απαντά η περιφερειακή αρχή, η οποία τονίζει ότι με πράξεις και με έργα κάνει μια νέα αρχή στο ζήτημα αυτό.

Συγκεκριμένα, η περιφερειακή αρχή αναφέρει:

«Η υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια εξοπλισμού ανακύκλωσης από τον ΕΔΣΝΑ στις 20 Δεκεμβρίου φέρνει την Αττική ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο μας σκοπό που είναι να καταστεί «Πράσινη Περιφέρεια», πρώτη στην ανακύκλωση.

Περιφέρεια Αττικής, ΕΔΣΝΑ και Δήμοι, για πρώτη φορά, ενώνουμε δυνάμεις για να περάσουμε στη νέα εποχή της κυκλικής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Σγουρός ως περιφερειάρχης το μόνο που άφησε κληρονομιά στην Αττική στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ήταν η χωματερή της Φυλής, μηδενικό έργο στην ανακύκλωση κι ένας πανάκριβος και φαραωνικός σχεδιασμός. 

Σήμερα, τη στιγμή που με έργα και πράξεις κάνουμε μια νέα αρχή στο ζήτημα αυτό, έχει το θράσος να πετά λάσπη και να μιλά για δήθεν λίστα Πατούλη σε ΜΜΕ. 

Στη λάσπη Σγουρού απαντάμε με έργο. Με νέο εξοπλισμό ανακύκλωσης, με 80+100 νέα απορριμματοφόρα βίοαποβλήτων, με σύγχρονες ΜΕΒΑ και Πάρκα Κυκλικής Οικονομίας. 

Στο δικό μας σχέδιο η μόνη λίστα που υπάρχει είναι η λίστα των μεγάλων αναγκών που μας κληρονόμησαν οι αποτυχημένες διοικήσεις του χθες, καθώς και οι λύσεις που εμείς δίνουμε». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet