Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζονται τα σεμινάρια για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου
protectionplus.gr
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζονται τα σεμινάρια για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Με επιτυχία συνεχίζονται, όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) που πραγματοποιεί η Περιφέρεια, σε συνεργασία με Δήμους της Αττικής, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα webinar με θέμα: «Αξιοποίηση Ηλεκτρονικών Ψηφιακών Υπηρεσιών», μέσω του οποίου οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν να αναζητούν τις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τον χαιρετισμό του στους συμμετέχοντες ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε μεταξύ άλλων: «Σκοπός μας είναι η Περιφέρεια μας να σηματοδοτήσει τον δρόμο στην υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια για το αυτονόητο: όλοι μας ψηφιακά εγγράμματοι, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του ψηφιακού αναλφαβητισμού στη μετά Covid 19 εποχή. Με το συντονιστικό κέντρο της δράσης Ψηφιακού Εγγραμματισμού έχουμε σκοπό την ανάδειξη των δυνατοτήτων του διαδικτύου και την εκπαίδευση των χρηστών, προκειμένου να αναπτύξουν κριτική ικανότητα και  να μπορούν να προστατεύουν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet