Περιφέρεια Αττικής: H διοίκηση Πατούλη εκτελεί έργα στον Δήμο Χαλανδρίου που άλλοι υποσχέθηκαν αλλά δεν υλοποίησαν ποτέ
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: H διοίκηση Πατούλη εκτελεί έργα στον Δήμο Χαλανδρίου που άλλοι υποσχέθηκαν αλλά δεν υλοποίησαν ποτέ

Ότι η διοίκηση Πατούλη εκτελεί έργα στον Δήμο Χαλανδρίου που άλλοι υποσχέθηκαν, αλλά δεν υλοποιήσαν ποτέ» αναφέρει η περιφερειακή αρχή, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα με τη δημοτική αρχή του Σ. Ρούσσου.

Μεταξύ άλλων η περιφερειακή αρχή τονίζει ότι «η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής υλοποιεί έργα σε όλο το Λεκανοπέδιο, που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των 66 Δήμων. Ο Δήμος Χαλανδρίου δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά παράδειγμα θεσμικής συνέπειας και συνέχειας της σημερινής διοίκησης και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, που αξιοποιεί τα χρήματα της Περιφέρειας που προέρχονται από διάφορες πηγές (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΕΣΠΑ, Ίδιοι Πόροι, κ.λπ.) για να εκτελέσει έργα σε όλη την Αττική αλλά και στο συγκεκριμένο Δήμο».

Απευθυνόμενη στον Σ. Ρούσσο, η περιφερειακή αρχή τονίζει ότι «ο δήμαρχος Χαλανδρίου αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει πριν βγάλει ανακοίνωση, ισχυριζόμενος ότι τα έργα που γίνονται στο Χαλάνδρι χρηματοδοτούνται από το ΠΔΕ, δηλαδή όχι με χρήματα της Περιφέρειας. Καθώς και ότι είχαν σχεδιαστεί από προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας και κυβερνήσεις κι όχι από τη σημερινή περιφερειακή αρχή».

Μάλιστα, η περιφερειακή αρχή υπογραμμίζει πως «Ο Σ. Ρούσσος οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σημερινή διοίκηση και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής για την προσπάθειά τους να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις που άλλοι έδωσαν στο παρελθόν, χωρίς φυσικά να τις υλοποιήσουν».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet