Πρωτοβουλία ΣΥΠΑ & ΟΣΥΑΠΕ για άμεση βοήθεια στον λαό της Σάμου μετά τον σεισμό
Κοινωνία

Πρωτοβουλία ΣΥΠΑ & ΟΣΥΑΠΕ για άμεση βοήθεια στον λαό της Σάμου μετά τον σεισμό

Αμέσως μετά τον χθεσινό (30/10) σεισμό στη Σάμο ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) αλλά και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου, καθώς και του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ της Σάμου, προκειμένου να δηλώσουν τόσο την συμπαράστασή τους στις δύσκολες στιγμές που περνούν όσο και να δηλώσουν την πρόθεσή τους να σταθούν αλληλέγγυοι με κάθε τρόπο.

Οι συνάδελφοί τους μετέφεραν τις δύσκολες στιγμές που περνούν και τους ενημέρωσαν, για άλλη μια φορά, για τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό στις δημόσιες υπηρεσίες του νησιού.

Μετά από τα δεδομένα αυτά, οι προαναφερόμενοι σύλλογοι ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη και πρότειναν έγκριση για τις σχετικές διαδικασίες προκειμένου τεχνικοί και υγειονομικοί να μεταβούν στη Σάμο και να τεθούν στην υπηρεσία των εκεί υπηρεσιών και αναγκών. Επίσης, σημείωσαν ότι η ένδειξη αλληλεγγύης με κάθε τρόπο αποτελεί προτεραιότητα όλων των μελών τόσο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής όσο και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Το ακριβές μήνυμα προς τον περιφερειάρχη έχει ως εξής:

Με αφορμή τον σεισμό που χτύπησε ιδιαίτερα την Σάμο και δεδομένου ότι ως πρόεδρος της ΟΣΥΑΠΕ γνωρίζω την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου και ιδιαίτερα των Π.Ε. Σάμου – Ικαρίας, προτείνω και ζητώ τη σχετική έγκριση για τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου τεχνικοί και υγειονομικοί να πάμε στη Σάμο και να τεθούμε στην υπηρεσία των εκεί υπηρεσιών και αναγκών.

Η ένδειξη αλληλεγγύης με κάθε τρόπο αποτελεί προτεραιότητα όλων των μελών τόσο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής όσο και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Περιμένω τις απόψεις σας για να οργανώσουμε την αποστολή και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.

Πανουτσάκου Βέτα, πρόεδρος ΣΥΠΑ και ΟΣΥΑΠΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet