Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Αττικής από εκπροσώπους φορέων ΑμεΑ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Αττικής από εκπροσώπους φορέων ΑμεΑ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν πρώτοι σήμερα στον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, εκπρόσωποι συλλόγων ΑμεΑ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Το γραφείο του περιφερειάρχη πλημμύρισε με χαρμόσυνες πρωτοχρονιάτικες μελωδίες από τα παιδιά του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων «VICTOR ARTANT», τα οποία συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ε. Σμπράο και μέλη του προσωπικού, τα παιδιά του 1ουΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αμαρουσίου, υπό τη συνοδεία της προέδρου Γονέων και Κηδεμόνων Ο. Κολοκοτρώνη και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ο κ. Γ. Πατούλης, υποδεχόμενος τους εκπροσώπους των φορέων, τους ευχαρίστησε για το εορταστικό κλίμα που έφεραν στην Περιφέρεια, και αντάλλαξε ευχές για υγεία και μία καλύτερη χρονιά με τον ερχομό του νέου έτους αλλά και συμβολικά δώρα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των φορέων ΑμεΑ, επισήμανε πως η πόρτα του γραφείου του και της Περιφέρειας είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτούς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Είμαστε σταθερά στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Κοινός μας στόχος μια καλύτερη ζωή με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε κάθε τομέα της καθημερινότητας. Να είστε βέβαιοι ότι βούλησή μας ως Περιφέρεια Αττικής είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια που θα διευκολύνει και θα ενισχύσει την σημαντική δράση σας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet