Πρόγνωση για χιόνια στην Αττική το βράδυ της Πέμπτης και τα… δύσκολα έρχονται το απόγευμα του Σαββάτου
Κοινωνία

Πρόγνωση για χιόνια στην Αττική το βράδυ της Πέμπτης και τα… δύσκολα έρχονται το απόγευμα του Σαββάτου

Πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στον νομό Αττικής μέσα στη νύχτα προβλέπει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στη νέα του πρόγνωση για την κακοκαιρία «Φίλιππος». Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί ότι ευνοούνται οι χιονοστρώσεις στο Λεκανοπέδιο. Ταυτόχρονα χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε τμήματα της Βοιωτίας και της Εύβοιας, ενώ ο καιρός στα εν λόγω μέρη θα βελτιωθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαρτίου.

Ωστόσο τα χιόνια θα… επιστρέψουν στην Αττική από τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/3) και «εκτιμούμε ότι το διάστημα απόγευμα Σαββάτου με πρωί Κυριακής θα είναι αρκετά δύσκολο για τον νομό».

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη που αφορά στην Αττική

«…Ειδικότερα για τον νομό Αττικής από το Σάββατο τα ξημερώματα και μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής θα σημειώνονται κατά διαστήματα πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο σύνολο του νομού οι οποίες στις περισσότερες των περιπτώσεων θα συνοδεύονται και από χιονόστρωση. Εκτιμούμε ότι το διάστημα απόγευμα Σαββάτου με πρωί Κυριακής θα είναι αρκετά δύσκολο για τον νομό.

…Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και με τα αυριανά στοιχεία που θα πάρουμε από τα προγνωστικά μας συστήματα οπότε και θα υπάρξει νέα εκτίμηση!».

Πηγή στοιχείων: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet