Πυροσβεστική: Πάνω από 200 οι κλήσεις για βοήθεια στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας
Φωτογραφία: fireservice.gr
Κοινωνία

Πυροσβεστική: Πάνω από 200 οι κλήσεις για βοήθεια στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Τα έντονα προβλήματα που προκάλεσε η σημερινή (26/1) κακοκαιρία στον Νομό Αττικής ανάγκασαν την Πυροσβεστική να παρέμβει σε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος Γιάννης Αρτοποιός ως νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχαν καταγραφεί περισσότερες 204 κλήσεις για βοήθεια από πολίτες.

«Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί πάνω από 204 κλήσεις στην Αττική, κυρίως για άντληση υδάτων, απομακρύνσεις αντικειμένων, αλλά και απεγκλωβισμούς οδηγών. Οι περισσότερες κλήσεις για απεγκλωβισμό οδηγών αφορούν στην υπόγεια διάβαση στην Σπύρου Λούη, όπου έγινε και άντληση υδάτων» είπε ο κ. Αρτοποιός.

Μιλώντας στο Star αναφέρθηκε και στα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση που εμφανίστηκαν κυρίως γύρω από το κέντρο της Αθήνας. «Για το ρεύμα στο Παγκράτι, αλλά και το κέντρο, είχαμε αρκετές διακοπές και λάβαμε κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ανελκυστήρες, όπου έχουμε επέμβει» ανέφερε.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, διακοπή κυκλοφορίας έχουμε στη Χαριλάου Τρικούπη λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Δέλτα Φαλήρου, στο ύψος του Παλαιού Ιπποδρόμου στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω υδάτων. Υπερχείλιση υδάτων και διακοπή κυκλοφορίας έχουμε και στα Σπάτα, στο γεφυράκι «Αρίωνα» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ακόμη, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων στη Ραφήνα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο γεφυράκι «Βάρδας», στο ρεύμα προς Λεωφόρο Μαραθώνος.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet