Σε έργα της Δύναμης Ζωής στον Δήμο Πετρούπολης η Ρένα Δούρου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε έργα της Δύναμης Ζωής στον Δήμο Πετρούπολης η Ρένα Δούρου

Η πορεία των έργων που δρομολόγησε η διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Πετρούπολη βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης της Ρένας Δούρου στην πόλη. Στο δημαρχείο η τέως περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασ. Φιλίππου, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Φ. Χριστόπουλο και τον αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σκαλιστήρα.

Η περιφερειακή παράταξη αναφέρει σχετικά: «Στην εποικοδομητική συνάντηση τέθηκαν και τα σημερινά προβλήματα της πόλης, καθώς και οι προοπτικές αντιμετώπισής τους. Ακολούθως ο δήμαρχος με την επικεφαλής της Δύναμης Ζωής επισκέφθηκαν ένα σημαντικό μνημείο της βιομηχανικής κληρονομιάς, το παλιό καμίνι της Πετρούπολης, την αποκατάσταση του οποίου, καθώς και την αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου, χρηματοδότησε η διοίκηση της Δύναμης Ζωής, με 2.535.000 ευρώ. Ακολούθως επισκέφθηκαν τον σύγχρονο, βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό, Κερασόβου και Θράκης (Οικοδομικό Τετράγωνο 914), που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, προϋπολογισμού 1.965.854 ευρώ»

«Η σημερινή κυβέρνηση, με τις πράξεις αλλά και τις αδράνειές της, έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλίμα για τους Δήμους της Αττικής και όχι μόνο. Ειδικά οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται ταξικά από την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, που δεν προσφέρει καμία στήριξη για την αντιμετώπιση των εξωφρενικών λογαριασμών του ρεύματος ή των χρόνιων προβλημάτων και υποδομών. Η Δύναμη Ζωής ως Διοίκηση αλλά και ως Αντιπολίτευση βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, ακούγοντας, προτείνοντας, διεκδικώντας μαζί με τους πολίτες», παρατήρησε η Ρένα Δούρου.

Στην περιοδεία μαζί με τη Ρένα Δούρου μετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Βίτσας, ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Πολίτες Δημοτική Κίνηση Πετρούπολης Μ. Μπουσούνης, καθώς και οι Ν. Κουτρούμπας, συντονιστής Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πετρούπολης και ο Κ. Κάβουρας, γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δυτικής Αθήνας.

Μάλιστα, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δ. Ταλιούρα, επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση».

Τέλος, η Δύναμη Ζωής τονίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της χρηματοδότησε σειρά έργων υποδομής στην πόλη, όπως μεταξύ άλλων:

  • Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων (προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ).
  • Αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού σε λεωφορειοδρόμους (προϋπολογισμού 880.670 ευρώ).
  • Συντηρήσεις, ανακατασκευές και προμήθεια εξοπλισμού σε υφιστάμενες παιδικές χαρές (προϋπολογισμού 465.736 ευρώ).
  • Κατασκευή δρόμων από μπετόν σε οδούς με έντονη κατωφέρεια (προϋπολογισμού 451.628 ευρώ).
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, κοινωνικές δομές (προϋπολογισμού 243.360 ευρώ) κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet