Σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λ. Αθηνών – Ακολουθεί η Λ. Κηφισού
Κοινωνία

Σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λ. Αθηνών – Ακολουθεί η Λ. Κηφισού

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής, τη Λεωφόρο Αθηνών, ενώ σύντομα ξεκινούν αντίστοιχα έργα και στη Λεωφόρο Κηφισού, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του σχετικού έργου συντήρησης οδοστρωμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, στη Λεωφόρο Αθηνών γίνονται έργα στο ρεύμα με κατεύθυνση από το Δαφνί προς Αθήνα, ενώ σε ό,τι αφορά τη Λεωφόρο Κηφισού άμεσα ξεκινούν παρεμβάσεις στο ρεύμα Ελευσίνα προς Αθήνα (μετά τον Σκαραμαγκά – ΕΛ.ΠΕ.) τμηματικά επί των οδών.

Οι εργασίες που προβλέπουν ασφαλτοστρώσεις, αντικατάσταση φθαρμένων σημείων και συντήρησης οδοστρώματος, αναμένεται να ολοκληρωθούν σ΄ε έναν χρόνο από σήμερα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει σχετικά με τα έργα:

«Παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας ότι, με πράξεις και όχι με λόγια, θα επενδύσουμε στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας το οδικό δίκτυο Αττικής αρμοδιότητάς μας. Έχοντας κάνει προτεραιοποίηση των αναγκών, αλλά και ιεράρχηση των σημείων υψηλής επικινδυνότητας, καθημερινά παρεμβαίνουμε σε κεντρικές, πολυσύχναστες λεωφόρους της Αττικής, αλλάζοντας ριζικά την όψη τους, αλλά και διασφαλίζοντας τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για την ενίσχυση της  οδικής ασφάλειας στην Αττική, θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική σε όλο το εύρος της Περιφέρειας, καθώς για εμάς πρόκειται για ζήτημα υψίστης προτεραιότητας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet