Σε τιμητική εκδήλωση του Γηροκομείου Αθηνών ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Σε τιμητική εκδήλωση του Γηροκομείου Αθηνών ο περιφερειάρχης Αττικής

Στη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία και βιωσιμότητα του Γηροκομείου Αθηνών προχώρησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γηροκομείο για όλους τους φιλοξενούμενους της δομής, με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Γηροκομείου, Ζ. Κολιός και ο γενικός διευθυντής της Δομής, Κ. Σολδάτος, οι οποίοι του απένειμαν τιμητική πλακέτα για την προσφορά και τη στήριξη του στο Γηροκομείο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δ. Μιχαηλίδου, ο βουλευτής της Ν.Δ. και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Α. Δημοσχάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλος, ο πατήρ Ηλίας Δροσινός, ο οποίος παρέστη εκπροσωπώντας τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, Ι. Σελίμης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε ειδικό τιμητικό βραβείο στην κυρία Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών, για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι και γενικότερα στον πολιτισμό.

Ο χαιρετισμός του περιφερειάρχη Αττικής

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet