Στην άσκηση «ΑΙΝΕΙΑΣ 2022», στο Ποικίλο Όρος, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης
Κοινωνία

Στην άσκηση «ΑΙΝΕΙΑΣ 2022», στο Ποικίλο Όρος, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης

Στην άσκηση με τον κωδικό «ΑΙΝΕΙΑΣ 2022», που πραγματοποιήθηκε στο Ποικίλο Όρος και στο Όρος Αιγάλεω ενόψει της αντιπυρικής περιόδου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Σώματος, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής σε ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας με έμφαση την πρόληψη, η Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών, με τον συντονισμό της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποίησε άσκηση πεδίου με την κωδική ονομασία «ΑΙΝΕΙΑΣ 2022», στο Ποικίλο Όρος (κορυφογραμμή Πετρούπολης/Καματερού) και στο Όρος Αιγάλεω (θέση ΠΑΝΘΕΟΝ). Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό χρόνο και σε προσομοιωτικές συνθήκες, με την κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο Όρος Αιγάλεω παρακολούθησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, μαζί με τους δημάρχους Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχο και Αιγάλεω Γ. Γκίκα. Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου.

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, της Δασικής Υπηρεσίας, εθελοντές και άλλοι.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας για την άσκηση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet