Στην εκδήλωση του Δήμου Λαυρεωτικής για τα αδέσποτα ζώα ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην εκδήλωση του Δήμου Λαυρεωτικής για τα αδέσποτα ζώα ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022 στο ΚΑΠΗ Κερατέας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Παράλληλα, ο Δήμος Λαυρεωτικής παρουσίασε και το επιχειρησιακό σχέδιό του για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο διοικητής του Αγίου Όρους και εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής Νίκος Πέππας, ο πρώην δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, αντιδήμαρχοι του Δήμου  και όμορων Δήμων, το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ», καθώς και φιλοζωικά σωματεία όμορων Δήμων.

Ο Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει κατά τη διαχρονική πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και επισήμανε ότι ως περιφερειάρχης Αττικής συμβάλλει στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που έχουν στο επίκεντρο τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet