Στην κοπή πίτας των Δ/νσεων Υγειονομικού Ελέγχου και Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας των Δ/νσεων Υγειονομικού Ελέγχου και Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής ο Γ. Πατούλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Διευθύνσεων Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας έκοψε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι των συγκεκριμένων διευθύνσεων της Περιφέρειας, οι διευθυντές, αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι της Περιφέρειας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, όπου στο παρελθόν έχουν εκτενώς πραγματοποιηθεί επιστημονικά και ενημερωτικά σεμινάρια για ζητήματα προστασίας της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Χαίρομαι που συναντιόμαστε σήμερα σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, όπου και προσωπικά έχω φοιτήσει ως μεταπτυχιακός φοιτητής.

»Η παρουσία μας σήμερα εδώ έχει πολλαπλό συμβολισμό. Δηλώνουμε ότι δεν είμαστε ηγεσία, αλλά πολίτες που αναλαμβάνουμε ρόλο για τη χώρα.

»Ο τομέας σας είναι ο πλέον ευαίσθητος για την κοινωνία και τον πολίτη, και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τη στήριξη του ανθρώπου, του καταναλωτή, του περιβάλλοντος και τη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία  αποτελεί τη μεγαλύτερη αυτοδιοικητική δομή της χώρας σε επίπεδο χρημάτων, πόρων αλλά και πληθυσμού».

Ο περιφερειάρχης Αττικής υποσχέθηκε στους εργαζόμενους ότι θα στηρίξει τα εργασιακά τους αιτήματα και τους διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, του εργασιακού περιβάλλοντος και του αποτελέσματος υπέρ της κοινωνίας που από κοινού οι εργαζόμενοι  με τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας μπορούν να επιτύχουν. 

«Σε μεγάλη πλειοψηφία οι εργαζόμενοι μας στην Περιφέρεια Αττικής είναι πολύ δυνατοί, και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό, τις οποίες γνωρίζουμε, έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε συμμέτοχοι και λειτουργοί στη μεγάλη αλλαγή που οφείλουμε ως Αυτοδιοίκηση για την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας. Σας θέλω συνοδοιπόρους σ αυτό τον αγώνα», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, υπογραμμίζοντας:

«Απευθύνομαι σε εσάς που γνωρίζω ότι έχετε όλοι υπηρετήσει τον άνθρωπο και την επιστήμη. Θα δείξουμε επιμονή για μια άλλη εποχή, ευοίωνη και κοινωνικά ευαίσθητη για τον πονεμένο, τον πένητα, τον εξαρτημένο, τον αβοήθητο. Για την Ευρώπη των περιφερειών, και την Ελλάδα με την Περιφέρεια Αττικής».

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γιώργος Δημόπουλος, δήλωσε:

«Με συγκεκριμένες δράσεις εντατικοποιούμε τους Υγειονομικούς ελέγχους, την προστασία των καταναλωτών, και απλώνουμε δίχτυ προστασίας στους πολύτεκνους, τα άτομα με κινητικές δυσκολίες και τους νεφροπαθείς. Οι δράσεις αυτές δεν είναι απλώς εξαγγελίες, αλλά αποτελούν ήδη έργο της νέας διοίκησης της περιφέρειας Αττικής».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Θανάσης Βαθιώτης, η αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης, Μαρία Κουρή, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολυτίμη Λεονάρδου, η γενική διευθύντρια Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Άννα Μεγάλου, ο διευθυντής Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Κεντρικού Τομέα, Ευάγγελος  Πασβούρης, η διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας Κεντρικού Τομέα, Δέσποινα Χατζόγλου, ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας Κεντρικού Τομέα, Ιωάννης Κλινάκης, και το σύνολο των υπαλλήλων των διευθύνσεων. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet